Jump park

Idag hade jag tänkt dela med mig av ett jättetrevligt familjespel som går ut på att man ska ut i naturen hela familjen och lösa kluriga uppgifter. Man får alltså använda både kropp och knopp, umgås och ha roligt tillsammans samtidigt som man får frisk luft. Men då helgens vårväder var allt annat än varmt och skönt valde vi – jag och syrrans familj – att göra en utflykt till Malmö  och Jump park istället.

Jump Park är ett lekland med enbart studsmattor i olika storlekar och former. För att vara helt säker på att få komma in direkt bör man boka tid. En timme kostade 149:-/person och sedan var man tvungen att köpa till ett par specialstrumpor för 29 kronor utöver det. Strumporna såg ut som halkstrumpor i ankelformat. Vi vuxna stod över hoppandet på grund av diverse småsaker (skadat knä, bebisansvarig osv). Min plan var att delta från början och det känns tråkigt att jag tvingades stå över.

Varje hel timme var det nytt insläpp då de gamla fick lämna. En ung kille gick igenom reglerna. Han började med regel nummer 1, sedan 2 följt av 3 och plötsligt nummer 5. När han frågade barnen om de kom ihåg regel nummer ett ropade alla JAAAAA i kör. Regel nummer ett var: ni får inte springa här inne. När han sedan ropade: Varsågoda! rusade barnen åt alla håll. 🙂Massor av lek och skoj på Jump Park

Trots förbokning tar de in så många att det blir lite köande på en del studsmattor men barnen skötte det jättefint. Det var en stor lokal med studsmattor både på golven och upp mot väggarna. Man kunde slänga sig ut i stora hav av skumkuddar och hänga i trapetser och romerska ringar. Barnen var högröda i ansikterna när timmen väl var slut. Jag kan tillägga att det försvann en hel del strumpor i skumgummihaven också men de fick man hämta nya kostnadsfritt iallafall.

För en stackars man slutade dagen med en ispåse runt foten, lätt hänt gissar jag.

En timme var iallafall helt lagom och jag kan absolut rekommendera detta utflyktsmål. Vi avrundade dagen med middag och lite shopping på Emporia.

Ha det bra, jag berättar om familjespelet vid annat tillfälle.